Equip directiu
Director: Julio Martínez
Sóc biòleg de formació i la meva trajectòria professional en l’àmbit de l’educació comença el curs 1993-94 a les Escoles Freta de Mataró, centre on vaig desenvolupar la meva tasca docent al llarg de dotze cursos. Després d’aprovar les oposicions, vaig treballar dos cursos a l’INS Baix Montseny de Sant Celoni, el 1r (2005-2006) com a docent i el 2n (2006-2007) com a secretari del centre. Els quatre cursos següents vaig treballar a l’INS Josep Puig i Cadafalch de Mataró exercint tasques de tutor i cap de Departament. El curs 2011-12 vaig entrar a formar part de l’equip de l’INS Damià Campeny de Mataró, centre on he desenvolupat responsabilitats com a secretari (curs 2012-13) i com a Director des del curs 2013-14 fins l’actualitat.

Cap d'estudis: Elena Romero
Sóc llicenciada en Filologia catalana per la Universitat de Barcelona (1997).  He fet un Màster, Cohesió Social i Relacions Interculturals, (UVic 2005) i un Postgrau, L'aprenentatge en contextos multilingües, (UdG 2009), ambdós organitzats pel MEM. 
La meva entrada a la docència va ser a finals dels anys 90 tot coincidint amb l’arribada de nova ciutadania procedent de països extracomunitaris. Entre el 1998 i el 2002 vaig treballar pel SEDEC com a professora de TAE (Tallers d’Adaptació Escolar) en diversos centres de Badalona i de Mataró en categoria de titulat mitjà especialista. 
Al 2002, ja com a interina, vaig treballar als TAE de l’institut Pompeu Fabra de Badalona (des d’abril de 2002), al de l’institut Thos i Codina de Mataró (2002-2003) i al de l’institut Puig i Cadafalch  de Mataró (2003-2004 i 2004-2005). 
El curs 2005-2006 vaig anar a l’institut La Pineda de Badalona amb l’encàrrec de fer una Aula d’acollida de nova creació. En aquest centre és on he fet la trajectòria més llarga: nou cursos durant els quals he estat tutora de l’AA, coordinadora LIC i, finalment, en els últims anys, cap de departament. És durant aquest període que vaig aprovar les oposicions (2007).
Al setembre de 2014 m’incorporo a l’institut Damià Campeny, centre en què he desenvolupat la tasca de tutora, de cap de departament i actualment, des del curs 2016-2017, de cap d’estudis.

Cap d'estudis adjunta: Berta Domingo
Sóc Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (1996). Començo la meva carrera com a docent el 1996 en centres públics del Vallès Occidental. El 1998 passo a treballar a l’escola concertada, concretament als Jesuïtes de Casp de Barcelona on estaré fins el juny del 2002. El setembre del 2002 torno a l’escola pública treballant en diferents centres del Vallès Occidental i el Maresme amb tasques de docent i tutories. El curs 2005 faig una primera estada al Campeny de dos anys. El juny del 2009 aprovo les oposicions i al setembre del mateix any començo a treballar a l’Institut Josep Puig i Cadafalch de Mataró, on romandré durant cinc anys fent de tutora i coordinadora de 4t d’ESO.
L’any 2013 entro a formar part de l’equip de l'institut Damià Campeny com a professora d’Educació Física i porto el projecte singular EUKAIRIA, he estat tutora i coordinadora de 4t d’ESO durant aquests anys. El curs 2022- 2023 entro a formar part de l’equip directiu com a Cap d’Estudis Adjunt i, entre altres coses, coordino projectes del centre com el GEP o l’Erasmus plus que hem engegat aquest any.


Coordinadora pedagògica: Lourdes Vidal
Sóc Llicenciada en Matemàtiques per la UB i Post-graduada en Resolució de problemes i Didàctica de les Matemàtiques per la UAB.
La meva trajectòria professional comença el curs 1994-95 a les Escoles Freta de Mataró on vaig treballar fins al juny de 1998. Un cop aprovades les oposicions em van destinar a l’Institut Alexandre Satorras de Mataró on hi vaig treballar del setembre del 1998 fins al juny del 2000. Aquell any entro a l’INS Damià Campeny de Mataró on vaig romandre-hi dos anys més, fins al 2002. El següent destí va ser a l’INS Josep Puig i Cadafalch de Mataró on vaig desenvolupar la meva tasca docent al llarg de 12 cursos.
En aquests anys he estat tutora, Cap de Departament o Coordinadora de nivell.
Al setembre del 2013 inicio una nova etapa a l’INS Damià Campeny. Dos cursos més tard entro a formar part de l’Equip Directiu com a Cap d’Estudis Adjunt (del 2015 al 2017)  i com a Coordinadora Pedagògica des del curs 2017-18 fins a l’actualitat.

Secretari: Eduard Gómez
La meva formació, marcadament tècnica, va començar a l’antiga formació professional on vaig cursar cinc anys en l’especialitat d’electrònica industrial als Salesians de Sarrià de Barcelona. Seguidament vaig cursar Enginyeria Tècnica de Telecomunicacions en l’especialitat d’Equip Electrònics a La Salle (URL).
La meva formació laboral pot separar-se en dues etapes, la industrial i la docent.
Des de molt jove vaig treballar com a tècnic auxiliar i com a especialista en sectors empresarials i industrials diversos (producció i manteniment de sistemes de control analògic i digital,...). Com a Enginyer vaig passar per diferents empreses amb responsabilitats en direcció tècnica de producte i d’equips de treball. Tot plegat van ser uns 16 anys d’experiència al món industrial.
Després de dos anys de professor d’FP en matèries com electrònica, arquitectura d’ordinadors i comunicacions, vaig decidir saltar el 1999 a la docència pública (especialitat de tecnologia) i vaig ser destinat a l’Institut Damià Campeny. Actualment tinc la responsabilitat de la secretaria de l’Institut i formació interna del Departament d'Ensenyament en temes d'Esfer@.
 
Contactes

 
Càrrec Nom Contacte
Director Julio Martínez Vidal direccio@idc.cat
Caps d'estudis Elena Romero Ribas capdestudis@idc.cat
Cap d'estudis adjunta Berta Domingo Viscasillas capdeadjunt@idc.cat
Coordinadora pedagògica Lourdes Vidal Casas coordpedag@idc.cat
Secretari Eduard Gómez Puértolas secretaria@idc.cat
 
 
Institut Damià Campeny
Plaça dels Bous, 5. 08301 Mataró
Tel. 937 554 730
a8021302@xtec.cat